Röstcoach

Vill du utveckla din sångröst? Har du problem med att du blir hes? Vill du tala med mer kraft på presentationen på jobbet? Jag erbjuder: Röstlektioner, individuella eller i grupp., workshops eller events och klippkort. Jag erbjuder privata sessioner och gruppundervisning både på Konstkollektivet i Mölndal och online.
Är du intresserad?

Scenen och Rösten- KORTKURS – Just nu på paus

 

Kursupplägg: 3 tillfällen: 

I denna kurs har jag samlat verktyg som jag tycker är viktiga för att få ett så bra scenframträdande med din röst som möjligt. Kanske läser du högt på scen som författare, sjunger solo i kören eller vill göra en audition/antagningsprov? 

Kursen innefattar ren röstteknik, framförande för grupp, förberedelse, basic mick- och mixerkunskap till att hantera nervositet. 

Kursupplägget ser ut som så att vi träffas i grupp på plats och mellan lektionerna finns möjlighet för egen träning, samt möjlighet att ta privata lektioner till extra förmånligt pris. Du behöver ha förberett minst en sång du vill arbeta med under kursens gång. Det är bra om du är väl inlyssnad på den och har med dig ett backtrack du kan sjunga till.

Om mig: Mitt namn är Anna Fallström och jag är sångerska och har många års erfarenhet av att arbeta på scen som showartist, solist, konferencier och skådespelerska. 

I denna kurs delar jag med mig av knep jag hade önskat få med mig innan jag började jobba på scen, samt kunskap jag samlat på mig från alla de gigs jag gjort genom åren. Efter kursen hoppas jag att du ska känna att du tagit flera steg som gör att ditt scenframträdande både känns enklare, friare och roligare! Ju mer kunskap och övning vi har med oss desto mer kan vi faktiskt njuta på scen och förmedla till publiken!

Erbjudande! Du har möjlighet att köpa enskilda röstlektioner till rabatterat pris under kursens gång. 

 

Maila: annafallstrom@gmail.com för frågor eller om du vill göra en intresseanmälan.

Jobba med mig

Varmt välkommen att kontakta mig för vidare samarbete!