Röstcoach

Vill du utveckla din sångröst? Har du problem med att du blir hes? Vill du tala med mer kraft på presentationen på jobbet? Jag erbjuder: Röstlektioner, individuella eller i grupp., workshops eller events och klippkort. Jag erbjuder privata sessioner och gruppundervisning både på Konstkollektivet i Mölndal och online.
Är du intresserad?

Scenen och Rösten- NY KURS VÅREN 2023

 

I denna kurs har jag samlat alla de verktyg som jag tycker är viktiga för att få ett så bra scenframträdande med din röst som möjligt. Kanske läser du högt på scen som författare, sjunger solo i kören eller vill göra en audition/antagningsprov? 

 

Kursen innefattar alltifrån ren röstteknik, till framförande för grupp, förberedelse, basic mick- och mixerkunskap till att hantera nervositet. 

 

Kursupplägget ser ut som så att vi träffas på plats en måndag per månad. Mellan lektionerna finns möjlighet för egen träning, guidning via zoom, förinspelat material samt möjlighet att ta privata lektioner till extra förmånligt pris. Du behöver vilja lägga ungefär 1 kväll/ vecka under kursens gång. Inkluderat i kursen finns massor av material och tillgång till en onlinegrupp där frågor kan besvaras mellan gångerna. 

 

Om mig: 

Mitt namn är Anna Fallström och jag är är sångerska och har många års erfarenhet av att arbeta på scen som showartist, solist och skådespelerska. I denna kurs delar jag med mig av det jag hade önskat få med mig innan jag började jobba, samt all kunskap jag samlat på mig från alla de gigs jag gjort genom åren. Efter kursen hoppas jag att du ska känna att du tagit flera steg som gör att ditt scenframträdande både känns enklare, friare och roligare! Ju mer kunskap och övning vi har med oss desto mer kan vi faktiskt njuta på scen och förmedla till publiken!

 

Kursupplägg: 

 

20 feb kl 17-20 ink paus.

Lektion på plats; Uppstart & introduktion, intro kommande lektion och intro röstteknik. 

 

6mars  kl 19.15 -20

Zoomlektion + Q&A

 

13 mars kl 17-20 ink paus

Lektion på plats; Röstcoaching i grupp, intro mickteknik. 

 

20 mars kl 19.15-20

Zoomlektion + Q&A

 

3 april 

Material i online-grupp och möjlighet till frågor och egen praktik. 

 

10 april 17-20 ink paus

Lektion på plats, framförande mick, intro mixerteknik och scenteknik. 

 

17 april

Material i online-grupp och möjlighet till frågor och egen praktik. 

 

15 maj kl 17-20 ink paus

Lektion på plats, tolkning, text, finslipning, ställa ljud. 

 

22 maj kl 18-19.30

Avslutning 

 

 

I kursen inkluderas innehållet ovan.

Du har också möjlighet att köpa enskilda röstlektioner under kursens gång till mycket rabatterat pris; 300 kr för 50 min (ord pris 600kr). 

Pris: 3750kr ( värde 5 450kr)

Maila: annafallstrom@gmail.com för frågor eller anmälan. 

Jobba med mig

Varmt välkommen att kontakta mig för vidare samarbete!