Kultur i vården

Musikduo Anna & Jesper har under flera år turnerat med kultur i vården. Nästa planerade turné ligger i februari 2022. Vi spelar, sjunger och berättar kring olika musikkoncept. ”Från solglimt till regndagar”, ”Pop och visor från nu och då”, ”Svenska hits” är några av de koncept vi tagit ut till äldre i göteborgsregionen. Här kan […]

Sångcoach

Sångcoach med start 2019

När pandemin slog till 2021 fick jag tänka nytt. Jag började därför att undervisa sång och röst på deltid. Här hittar ni vad mina elever tycker om mig som coach och lite kring mina upplägg.

Twa production

Våren 2017 arbetade jag helgerna ombord på Viking Amorella. Jag var del av ett showteam som levererade underhållning med liveband och backtracks.

65 års festen

Våren 2020 hade AL-produktions egenproducerade föreställning 65-års festen premiär. Jag spelade mellansystern Jessica samt agerade producent för föreställningen.

Konferencier

Nöjesvärd och sångerska Stena line

2019 fick jag uppdraget att leda invigningen av Mölndals stads Hållbarhetsvecka. Jag stod för kontakt med artister och ledde invigningen som konferencier på Mölndals torg.

Spotify realese!

Sedan 2018 har jag arbetat som sångerska med låtskrivare Thomas Simson. Detta har bland annat resulterat i två släppta singlar på spotify.

Stena Line

Sedan 2018 arbetar jag som sångerska, host & nöjesvärd ombord Stena Danica, Stena Scandinavica och Stena Germanica. Våren 2020 stoppades uppdraget i och med Corona pandemien.

Öppen kulturell mötesplats

Projektledare Konstkollektivet

Ett integrationsprojekt jag varit med och drivit genom Konstkollektivet. Här har vi använt kulturen som hjälpmedel till integration. Jag har undervisat sång, dans och teater.

Konstkollektivet

Musikteaterpedagog Öppen kulturell mötesplats

Sedan 2014 har jag varit med och byggt upp Mölndals största artistdrivna kulturhus. Här arbetar jag nu som Konstnärlig ledare och verksamhetsansvarig. Läs mer om föreningen på Konstkollektivets webb: