058A3882-1-kopiera 058A3882-1-kopiera (2)

PROJEKTLEDARE

NÄMEN HEJ!

Så kul att du hittat hit!

Känner vi varann? Eller är du ny här? Jag hoppas oavsett att jag kan hjälpa dig hitta det du söker här på webben <3

KREATIVITET

Jag älskar att få använda och dela med mig av de verktyg som jag samlat på mig genom åren både på scen, i mötet med människor och i mitt ledarskap- alltid med kreativiteten i bakfickan.

Kanske är du intresserad av att anlita mig eller samverka?

Tveka inte att höra av dig! /Anna

Anna är strukturerad, professionell, noggrann, varm, mjuk och omtänksam. Man känner sig så trygg med henne. Hon utstrålar en otrolig värme och man känner sig sedd. Hon är även peppande! Jag kan med säkerhet säga att hon är en av de bästa personerna jag jobbat med!
Ida Schöön
Showkollega
Anna hjälpte oss att lyfta projektet Hållbarhetsveckan till nya höjder. Hennes projektledaregenskaper, effektivitet och kompetens, inte minst inom sociala medier, var mycket värdefulla!
Lisa Järner
Uppdragsgivare Mölndals stad
”Anna har ett fantastiskt driv och brinnande engagemang som verkligen smittar av sig. Kreativa idéer, stora visioner och god struktur kännetecknar Anna. Med sin varma och peppande personlighet är hon en inspirerande ledare som ser till att alla i gruppen får chans att bidra på bästa sätt. Anna ser till att få saker att hända och det är alltid grymt kul att jobba ihop med henne!”
Anders Lennerås
Samarbetspartner
Anna hjälpte oss att utveckla vår projektansökan för ekonomiska bidrag. Hon kom med bra och konkreta förslag på förändringar som gjorde texten tydligare, fördjupade innehållet och höjde kvalitén på vår ansökan.
Adam Högblom
Frilansande Kulturarbetare

Sångerska

Just nu tar jag nya uppdrag som sångerska, showartist & med min duo.

Söker du en kanske en sångerska till dop, bröllop eller begravning?

Kreativ coaching

Behöver du ett yttre öga till din idé? En projektledare för ett event? eller någon som kan verksamhetsutveckla ditt företag?

Röstcoachning

Blir du ofta hes eller vill du utveckla din sångröst?

Just nu erbjuder jag röstcoaching på plats i Mölndal & online! 

Jobba med mig

Välkommen att kontakta mig för vidare samarbete.